Šestibodová sobota na Stochově

02.11.2015

Halloweenská sobota 31.10.2015 se nesla v duchu našeho prvního ligového pořádání - kromě zajištění turnaje jsme měli na programu i dva zápasy, a to proti FBC Jeleni Unhošť B a FBC Atomovky. V obou zápasech jsme zvítězili a do tabulky si tak odnášíme čerstvých 6 bodů.

První utkání nás čekalo s FBC Jeleni Unhošť B, soupeř do zápasu vstoupil velmi bojovně, často až příliš dohrával souboje a hra tím pádem občas trochu bolela. Nenechali jsme se však strhnout a v dobrém tempu šli rychle do vedení, které jsme už nepustili. Na výsledkové tabuli se skóre zastavilo na stavu 8:3, které pro nás znamenalo další tři body a dobrou vyhlídku do dalšího utkání.

Náš druhý sobotní soupeř, FBC Atomovky, předvedl v jeho předchozím zápase kvalitní výkon proti silným Athletics Praha D a i do utkání s námi vstoupil velmi dobře. Starosti nám dělali především rychlé brejky a za stavu 1:2 také snaha soupeře si utkání pohlídat vzadu. Nepříznivý stav se nám však podařilo zlomit a výsledek strhnout na svou stranu. Konečný stav utkání proti Atomovkám 4:2 nám zajistil další tři body do tabulky, ve které se nyní nacházíme na 6. místě ze 13 (bilance 3 výhry, 3 prohry).